Solid bortesiger for Stryn

Postet av Stryn Fotball den 9. Jun 2023

Stryn tok ein sterk bortesiger mot Måløy i 3.div damer torsdag kveld!

Heimelaget låg før kampen på andreplass i 3.div med 16 poeng, likt med serieleiar Førde. Stryn var imidlertid revansjelystne etter ein litt svak poengfangst siste 3 kampane og tok tak frå start. Etter 2 kjappe scoringar av storscorar Emma Lødemel stod det 0-2 i målprotokollen etter 12 spelte minutt.

Stryn fortsatte trøkket og eit langskot frå Malin Tjellaug etter 40 min sikra 3-0 leiing til pause.

I andre omgong kontrollerte Stryn sigeren inn. Det vart ingen fleire scoringar og dermed klatra Stryn opp til 3.plass på tabellen.

På biletet ser vi jublande strynespelarar og trenarar etter kampen! (Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball)

 Heimetap for Stryn i 3.div damer søndag

Postet av Stryn Fotball den 6. Jun 2023

 

 

Stryn tapte 0-4 heime for Sogndal 2/Sogndal FK Damer 2 søndag ettermiddag. Gjestane opna friskt og allereie etter 10 min stod det 0-2 på måltavla. Sogndal var klart best i 1.omgong og dette var også stillinga til pause. 

Heimelaget heva seg i andre omgong og hadde fleire muligheter til redusering utan å få uttelling. I staden var det Sogndal 2 som kontra inn 0-3 etter at dei fekk avklara ein corner til Stryn. 10 min før full tid fastsatte Kaja Frøyd sluttresultatet til 0-4.

På biletet ser vi midtstoppar Maria Kleiv Jensen som vart kåra til "Dagens stryning" og vann med det gåvekort på Isehaug Kafeteria og plakett gjeve av Fluor Lux!Knepent tap mot seriefavoritten

Postet av Stryn Fotball den 21. Apr 2023

Stryn sitt damelag serieopna i kveld heime mot seriefavoritt Førde. Det enda med eit knepent 2-3 tap.

Allereie etter ca 5 sekund sjokkopna sunnfjordingane, etter scoring av Kaja Johannesen Skrede. Til tross for denne kalddusjen, slo strynedamene fort tilbake.
Først fekk Gunnalug Tenden eit skot blokkert, men etter 11 minutt kom Stryn sitt aller første seriemål i 2023. Og for ei kanon!
Malin Eikenes Tjellaug klinka til frå 27-28 meter, og ballen fauk i nettmaskene utan sjanse for keeper!

Resten av omgangen var jamnspelt, der begge lag hadde sina sjansar. Like før pause kontra gjestane, og Inga Hoff scora aleine med keeper.
Like etter pause auka Førde leiinga på nok ei kontring. Og igjen var det Inga Hoff som scora. Dermed 1-3, og alt tyda på at Førde skulle cruise inn ein komfortabel seier.

Men Stryn jobba seg inn i kampen, og mellom anna klinka Emma Dorthea Lødemel ballen i tverliggaren.

Etter 69 minutt fekk Stryn corner, som Malin Eikenes Tjellaug svinga inn i feltet. Der dukka Emma Dorthea Lødemel opp, og heada ballen kontant i mål!
2-3 og ei svært nervepirrande avslutning vart det. Sjølv om Stryn hadde eit par sjansar til å utlikne, ville det seg ikkje.

- Kjekt å vere i gang igjen. Surt med to kjappe mål i starten av kvar omgang, men eg syns vi står godt mot eit bra Førde-lag. Og vi viste absolutt at vi også har ein del å kome med. Vi heng ikkje med hovudet etter denne kampen, og ser framover mot neste. Kjekt med god stemning på stadion!, sa Malin Eikenes Tjellaug etter kampen.

Trenar Lise Flægstad var naturleg nok ikkje nøgd med null poeng, men fann likevel ein god del å glede seg over etter Førde-kampen.

- Det blei eit surt og knepent tap. Vi er ikkje påskrudd frå start, og får eit superraskt mål i mot. Det samme skjer i andre omgang. Vi har ein veldig varierande prestasjon i første omgang, så der har vi ein del å gå på. Vi gjer ein god andre omgang og er då heilt på nivå med Førde. Vi er generelt godt nøgde med det vi presterer og jentene gjorde ein kjempeinnsats!, er trenar Lise si oppsummering.

Les meir om kampen på Firda Live her:
https://www.firda.no/fotball/live/match/1/692647/2268423/

Ein lokal jury kåre Malin Eikenes Tjellaug til Dagens Stryning 
Som Dagens Stryning, fekk Maling gåve kort frå Isehaug Kafeteria, og ein plakett spons av Fluor-Lux. 

 Vi er klare til kamp

Postet av Stryn Fotball den 19. Apr 2023

Foto: Thomas Thaule - Fjordingen


Vi er klare til kamp! 

I år har J17 og damelaget blitt slått sammen til ett lag. Vi er nå en god blanding av unge og mer rutinerte spillere. Fokuset vårt har vært å få til en stor og stabil treningsgruppe – det har vi nå klart. Den siste tida har vi vært mellom 15 og 20 spillere på trening. Det har ført til kjekke treninger.

Damelaget er en herlig gjeng med jenter som er inkluderende, støtter hverandre og har det kjekt i lag. Og så klart masse godt humør – som kommer fram i garderoben, på bana og utafor bana! Det er mye fnising og prat om gutter på vei til og fra kamp – og det er akkurat slik det skal være. Nå gleder vi oss til seriestart hjemme mot Førde på fredag og håper mange tar til Stryn stadion for å heie på oss.


Lise, trenar Stryn Damer

Kampstart 19:00