Prisutdeling i pausen på Kretsligakampen

Postet av Stryn Fotball den 23. Aug 2021

Stryn sitt unge herrelag sørga for god underhaldning og mange scoringar  i 2x45 min under Kretsligakampen laurdag. Men også i pausa skjedde det ting på stadion. 
Nestleiar i Sogn og Fjordane Fotballkrets, Jon Georg Rutledal, hadde ikkje mindre enn 3 prisar han skulle dele ut til stryningar som har utmerka seg med godt arbeid for klubb og krets. 
Fyrst fekk Evy Rossetvik kretsens Blå Diplom som blir delt ut til eldsjeler i klubb som har gjort ein lengre vedvarande innsats for klubben. Ho fekk også Honorert Leiarstipend for særskild stort arbeid for fotballsporten i Sogn og Fjordane. 
Etter dette vart Jarle Lien ropt fram til midtsirkelen. Jarle fekk utdelt Kjosenprisen, ein pris som blir utdelt til klubbmedlemmar som i ei årrekke har utført særdeles oppofrande og tidkrevjande oppgåve i klubben. Ein kjent og kjær person som alle set høgt og vil heidre. 
Kjosenprisen heng meget høgt i Fotballkretsen, og Jarle er den niande vinnar av prisen. Han er i godt selskap av mellom andre stryningen Per Sætre som var fyrstemann som fekk prisen, og prisutdelar Jon Georg Rutledal som fekk prisen i 2019!
Stryn  Fotball gratulerer prisvinnarane!
På bileta ser du prisvinnarane Jarle og Evy, samt Jarle saman med nestleiar i kretsen Jon Georg Rutledal og styreleiar i Stryn Fotball Ivar Paulsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.