Samarbeid mellom klubbane i kommunen

Postet av Stryn Fotball den 10. Sep 2021

Som alle kjenner til har situasjonen rundt Covid-19 påvirka heile samfunnet i stor grad siste 1 1/2 året, slik også med breiddeidretten. Til dømes har ikkje fotballspelarar over 20 år kunne trent "normalt" i perioden mars 2020 til juni 2021. 
Dette har ført til spelerfråfall og i vår kommune har både Oppstryn og Loen/Vikane måtte trekke sine lag i 6.div. Også Stryn 2 sitt lag i 5.div hadde utfordringar med å stille lag når sesongen starta opp i haust. 
Det er difor kjekt å kunne presentere ei aldri så lita gladsak når det gjeld seniorfotballen i Stryn kommune!  Oppstryn, Loen, Vikane og Stryn har no innleia eit samarbeid med ei målsetting om å sikre kamptilbod på herresida også i framtida, i tillegg til Stryn sitt A-lag herrer som no spelar i Kretsligaen.  
Resultatet av samarbeidet er at det torsdag møtte 24 stk på trening i Loen! Stryn 2 vil i haust bestå av spelarar frå Oppstryn, Loen/Vikane og Stryn og vil spele sine heimekampar på Loen Stadion. Trenar og kampleiar for laget blir Geir Inge Rake.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.