Stryn 2 avslutta med siger over Selje!

Postet av Stryn Fotball den 12. Okt 2021

Stryn 2 avslutta sin sesong i 5.div med siger 3-2 over Selje i Loen søndag. 
Samarbeidsprosjektet mellom Vikane, Loen, Oppstryn og Stryn tok dermed 9 poeng på sine 4 siste kampar i årets serie og endte til slutt på 8.plass i divisjonen. 
Stryn 2 låg under 0-2 allereie etter 15 min, men når Steinar Hauge reduserte til 1-2 etter 23 min starta snuoperasjonen. I løpet av 6 min tidleg i andre omgong hadde Daniel Vilnes Gjervik og Ole-Ivan Glosvik Espeland sørga for at heimelaget gjekk opp til 3-2, noko som heldt seg kampen ut. 
Tidleg i haust såg det imidlertid mørkt ut for eit "Lag 2" på herresida i Stryn kommune. Loen/Vikane og Oppstryn hadde begge måtte trekke sine lag i 6.div og også Stryn 2 sleit med å stille lag i 5.div.
Men det er ikkje tilfeldig at vi får til mykje her i kommunen vår! Klubbane gjekk i dialog og resultatet av samarbeidet vart over 20 stk på trening og ei sterk sesongavslutning! Laget har trena og spelt sine heimekampar på den fine, nye kunstgrasbana i Loen. 
Etter kampen fekk trenar Geir Inge Rake ein velfortent blomsterbukett av sportsleg leiar ungdom/senior herrer i Stryn Fotball, Per Ole Tenden. 
Begge bileta er tekne av Stig Høynes/Haugen Fotball. 
Stryn sitt lag i Kretsligaen hadde spelefri denne helga, og nytta høvet til å ta ein tur til Bergen. På programmet stod det ein treningskamp mot Brann, som til slutt enda med 8-0 siger til Tippeligalaget. 
Kretsligaen vert avslutta komande laurdag med toppkampen mellom Stryn og Førde på Stryn Stadion. 
Også 3.div damer er i sluttfasen no, onsdag 20.oktober tar Stryn i mot Sogndal på heimebane før dei tar turen til Førde og sesongavslutning 24.oktober.


Foto: Stig Høynes/Haugen Fotball

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.