Stryn United med 2 pokalar på Laurdagsturnering i Ulsteinvik

Postet av Stryn Fotball den 8. Mai 2023

Laurdag arrangerte Hødd United Laurdagsturnering på Høddvoll i Ulsteinvik! Stryn United stilte med 8 spelarar og ein solid heiagjeng! Vi var påmeldt i 2 klassar, "Rolig" og "Racer" så det var eit tøft kamp-program. 

I "Racer"-klassen møtte vi god motstand av Kristiansund og Guard og begge kampane endte med tap etter god innsats og mange flotte scoringar og redningar. Då vi var litt knapt med spelarar til 2 lag fekk vi låne nokre spelarar frå våre venner i Hødd United i fyrste kampen i  "Rolig"-klassen. Etter to innleiande kampar mot Kristiansund og Hødd var vi klare for finale mot Kristiansund. Finalen vart ein skikkeleg spennande kamp med mange flotte scoringar, og til slutt måtte kampen avgjerast på straffekonkurranse. Etter at begge lag hadde tatt 3 straffer var stillinga 1-0 til Stryn United og vi kunne endeleg motta vår aller fyrste pokal!

På biletet ser vi heile troppen etter at vi har motteke pokalen og er klare for bankett:


Etter turneringa var det klart for bankett i Klubbhuset på Høddvoll! Her var det program og musikk av Fjøresteinane. Under banketten skulle det også delast ut Fair Play pris til eit av laga på turneringa. Og jubelen var stor i Stryneleiren når turneringsleiar Fatima Myrseth annonserte at vinnar av Fair Play prisen var Stryn United! Vi kunne dermed sete oss i bilane og reise fornøgde heim att med ikkje mindre enn 2 pokalar!

På biletet ser vi Magne Birger som var vår representant til å hente pokalen:


Vi vil gjerne få takke Hødd United for eit strålande arrangement og ein fantastisk fin dag i Ulsteinvik! Vi følte oss veldig velkomne og tatt vare på heilt frå vi kom til Stadion og vi reiste igjen! 
Trenaren vil også gjerne få takke spelarane på Stryn United, ein fantastisk kjekk gjeng å reise på tur med og gode representantar for Stryn Fotball!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.