Stryn 2 med ein god dag på Sandane

Postet av Stryn Fotball den 25. Sep 2023

Stryn 2  (G11) har hatt ein røff start på hausten, men mandag kom endelig oppturen. Etter å ha havna bakpå eit par gongar i første omgang så klarte dei å snu kampen med god laginnsats. Denne blide gjengen er Keeper: Alexander, fremste rekke frå v: Håvard, Eirik, Gabriel, Jørgen, Markus. Bakerste rekke frå v: Julian, Aksel, Adrian og Jakob. Vi håpar framgangen fortsett siste tre kampane.
Kongleriket miniputt 2023

Postet av Stryn Fotball den 17. Sep 2023

Då er vi endelig i gong med eit av årets fotballhøgdepunkt, Kongleriket Miniputt i Stryn

Det tok ikkje lange stunda før sola klatra over Årheimsfjellet og under flotte forhold er lag frå Sandane, Olden, Vikane, Loen, Breimsbygda , Veten/Hardbagg, Hornindal og ikkje minst Stryn i gong med fotballglede og høg aktivitet på Stryn Stadion. 


Tema for denne runden er "Trafikksikre miniputtar"

Kretsen har i samarbeid med Trygg Trafikk ein fotokonkurranse med dette tema, for å delta i denne sender ein inn eit bilde + ein kort rapport om kva ditt lag gjer for å sette fokus på trafikktryggleik.

Sendast til hildegunn.hove@fotball.no frist 6. oktober 2023


Så håpar vi alle har ei kjekk oppleving på Stryn Stadion og etter turneringa så kjører ein forsiktig heim. Husk bilbelte!


G12: - Krutsterk innsats av gutane!

Postet av Stryn Fotball den 9. Jun 2023

Bak frå venstre: Eirik Skaare, Yamen Persson, Christian Frøyset, Julian Sandal, Mohamad Alubaani og Rowan Mustafa. Framme frå venstre: Erik-August Flo-Thorsdal, Herman Konstali-Lødemel, Liam Krossen og Endre Øvreberg.

Torsdag kveld var det eine G12-laget på tur til Måløy, for å spele ein, i utgangspunktet, vanskeleg bortekamp.

Men dei unge og lovande strynegutane varta opp med storspel! Raudtrøyene vann komfortabelt denne vakre sumarkvelden, og trenaren var stolt av gutane etter kampslutt.

- Krutsterk innsats av gutane! Mange fine lagmål, og full kontroll i forsvar. Ein av dei beste kampane for sesongen, mot eit godt Måløy lag, var trenar Stian Sandal si lystige oppsummering.

Gratulerer med seieren, til ein herleg gjeng!
Laurdagstrening i godveiret

Postet av Stryn Fotball den 13. Mai 2023

Stryn fotball har igjen rulla i gong laurdagstreninga. Dette er eit gratistilbud for alle ungar, 6 år og eldre som har lyst å spele fotball. Denne laurdagen var det 45 ungar på plass, i alderen 6-13 år. Økta blei leia av trenarane Stian Sandal, Lars Fredrik Sandbakk, Siri Fure og Rune Ommedal, som hadde utespelarane, medan Eirik Krossen og Roar Haugstveit køyrde ei eiga keeper økt.

 

I denne økta blir ein blanda både mellom kjønn og alder, og ungane tykkjer det er kjekt å spele med andre enn kva ein brukar å gjere på lagstreningane.  

Målsetninga for økta er at ein skal ha det kjekt, og at kvar enkel spelar skal få så mange touch på ballen som mulig. Det er derfor mykje øvingar med kvar sin ball. I speldelen spelar vi smålagsspel, få spelarar på kvart lag gjer at alle blir involverte i spelet og er mykje borti ballen.


 


På keeperdelen var det ti keeperar, alle godt fokukserte og ivirige. Vi trur dei syns det var kjekt og at det frista til gjentagelse. Det frista i alle fall trenarane så det blir heilt sikkert fleire økter.


Økta blei som alltid avslutta med ein god dose frukt til alle.

Ungane kosa seg, trenarane kosa seg, og neste laurdag er det plass til endå fleire som har lyst å spele fotball.

God helg
Vi startar opp lørdagstreningane førstkommande lørdag

Postet av Stryn Fotball den 3. Mai 2023

Vi startar opp lørdagstreningane førstkommende lørdag 10-11:30.

Mange skal nok delta på Kongleriket i Loen, men kanskje nokon treng ein siste finpuss på forma før dei spelar kamp?

For dei kulla som ikkje spelar kongleriket er det berre å pusse fotballskoa og møte opp.