Stryn 2 tukta Hornindal - so vidt!

Postet av Stryn Fotball den 21. Jun 2023

På bildet ser vi Runar Tvinnereim med ei sugande takling på John-Erlend Bø (Foto: Thomas Thaule, Fjordingen).

Toppoppgjeret i 6.divisjon lokka mange stryningar og honndøler til Stryn stadion tirsdag. Denne godbiten vart altså prioritert foran landskampen på TV. Det er triveleg.

Første omgang vart eit lite antiklimaks. Hornindal låg lavt og kompakt, noko Stryn 2 ikkje fann særleg ut av. Ingen av laga skapte store sjansar dei første 45 minutta.

Hornindal heldt fram med å prioritere det defensive også etter pause, men etter kvart opna det seg meir opp for Stryn 2. Litt betre balltempo og meir bevegelse, gjorde at sjansane kom. Men det gjorde ikkje måla, til tross for stolpeskot og redning på strek.

Stryn 2 fikk frispark på ca 19 meters hald langt på overtid. Jørgen Trøsken har synt seg farleg i slike situasjonar før, og heile 7 minutt etter ordinær tid klinte han frisparket i nettmaskene bak ein sjanselaus keeper Kristoffer Grodås.

Like etter dette slo Hornindal eit langt frispark inn i Stryn 2 sin 16-meter, og det vart fullstendig kaos. Bortelaget fikk 2-3 sjansar til å få ballen over streken, men keeper Kjell August Ytre-Eide og eit par andre stryningar klarte med nød og neppe å hindre baklengs.

Ein fortent siger til Stryn 2, som tek ferie på tabelltopp!