Fair Play - prisen til Kristian Hansen

Postet av Stryn Fotball den 20. Aug 2023

I pausen på Kretsligakampen mellom Stryn og Sandane på laurdag vart det utdelt Fair Play pris til Kristian Hansen. Nedanfor ser de grunngjevinga for prisen:

 

"Kristian Hansen tildeles Fair-Play prisen Sommer 2023 for den jobben han har gjort for å skape engasjement og samhold i Stryn Fotball under Norwaycup 2023

 

Kristian la ned eit stort arbeid med organisering i forkant og under turneringa som bidrog til at dette vart ein svært positiv opplevelse for alle Strynelaga som deltok samt foreldre / familie som var med.

 

Kristian la godt til rette for at ein samla Stryn som klubb på tvers av laga/kulla, og det merkast godt når Strynelaga spelte kamp med god støtte frå alle dei raude på sidelinja.

 

  • Kristian organiserte flagg og tilbud om og bekledning til spelerar / støtteapparat / supporterar som gjorde Stryn godt synlig på Ekebergsletta.
  • Kristian organiserte sosialkveld på Sognsvann for alle laga / støtteapparat / supporterar, med 200+ deltagere, så vart det ein suksess med grilling og bading.
  • Med god og oppdatert informasjon under turneringa la han til rette for at fleire kunne følge dei forskjellige laga på kamp, spesielt når det oppstod forsinkelser / endringer i kamptidspunkt i forbindelse med sluttspel. Dei som ikkje hadde anledning til å reise på NC sjølve sette stor pris på oppdateringane underveis.

 

Kristian var med å profilere Stryn på en positiv måte, noko som fremmer engasjement og samhold i klubben på tvers av kull / lag.

 Stryn Fotball gratulerer med velfortent pris!"

På biletet ser de Kristian Hansen saman med sportsleg leiar Øystein Hesjedal som delte ut prisen (Foto: Stryn Fotball)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.